torsdag 19 augusti 2010

Silver shopping/ silver handlande


I have bought new material for my hobby. All in silver axcept one tread of copper and two bending tools.. If I compare my shopping with other stores here in Sweden I have made a bargain. Love the internet,LOVE IT!


In Swe..
Det kostar att ligga på topp, eller ja min hobby kostar. Nu har jag köpt riktigt silver både ringar lås och tråd i två olika tjocklekar, en tjock koppartråd då jag inte just nu orkar skala den kopparkabel jag har kvar,två nya tänger med extra gripyta.
Över 2000 kr gick kalaset på. Men för att trösta mig själv så skulle kalaset gått på ännu mer på exempelvis panduro eller slöjddetaljer. Bara på silvertråden har jag sparat in minst 700 kr på det andra stället i jämförelse sparade jag in 900 kr och det är som sagt bara för tråden.Låsen skulle kostat det dubbla priset på de butiker jag just nämnt. Tängerna finns inte på panduro men på slöjddetaljer går dom på minst en 20 kr st till. Så även om det svider i både själ och plånbok nu så tjänade jag på det ,om man nu jämför. Och det måste jag!Älska internet, ibland, älska!

3 kommentarer:

 1. Var handlade du? Själv har jag handlat en del på Continenta, fast då i riktiga affären, inte på nätet, och jag tror att det var galet mycket billigare än på t ex Panduro. Har bara jämfört ur huvudet och inte mer än några grejer men skillnaden är STOR på priset.

  Hoppas du kan få avyttra en del också. Se det som billig terapi, annars. :)

  SvaraRadera
 2. Silvergrejs hette stället jag handlade av. Gick riktigt snabbt med leveransen med:) Finns continenta på nätet? har aldrig hört talas om dom.

  SvaraRadera
 3. Oh, de är proffsens ställe tror jag. Man får inte handla för mindre än 800, men det är ju lättare hänt än man önskar... ;)

  Ja, de finns på nätet!

  SvaraRadera