tisdag 31 augusti 2010

lördag 21 augusti 2010

Silver tea spoon / Tesked i silver


Silver earings



They are 3,5 cm long in real, not at all as big as the picture;)


In Swe.. dom är ca 3,5 cm lång i det verkliga;) rätt så små inte som på bild direkt;)

fredag 20 augusti 2010

torsdag 19 augusti 2010

Necklace in smokey Quarts and Silver

Silver shopping/ silver handlande


I have bought new material for my hobby. All in silver axcept one tread of copper and two bending tools.. If I compare my shopping with other stores here in Sweden I have made a bargain. Love the internet,LOVE IT!


In Swe..
Det kostar att ligga på topp, eller ja min hobby kostar. Nu har jag köpt riktigt silver både ringar lås och tråd i två olika tjocklekar, en tjock koppartråd då jag inte just nu orkar skala den kopparkabel jag har kvar,två nya tänger med extra gripyta.
Över 2000 kr gick kalaset på. Men för att trösta mig själv så skulle kalaset gått på ännu mer på exempelvis panduro eller slöjddetaljer. Bara på silvertråden har jag sparat in minst 700 kr på det andra stället i jämförelse sparade jag in 900 kr och det är som sagt bara för tråden.Låsen skulle kostat det dubbla priset på de butiker jag just nämnt. Tängerna finns inte på panduro men på slöjddetaljer går dom på minst en 20 kr st till. Så även om det svider i både själ och plånbok nu så tjänade jag på det ,om man nu jämför. Och det måste jag!Älska internet, ibland, älska!

tisdag 17 augusti 2010

Another pendant and b-cakes



I friend was telling me this weekend that passed that Im bad keeping up whit my blog. So this one is only made to prove her rong.(pendant in tiger eye stone and see beads also one glass pearl) After all it have been summer and celebrations, both mine 30 b-day and my fiancé's also his 30 b-day.. Maybe I should give you all the pics of the b-cakes as well?... hmm oki.


In Swe..I helgen så sa en väninna till mig att jag blivit dålig på att uppdatera mina bloggar. Så jag gjorde detta hänge idag för att bevisa att så är ju inte fallet. Hänget består av sötvattenspärlor och tigeröga samt en glaspärla. Och jag vill även poängtera att det har varit sommar och en hel del firande bland annat så har både jag och sambon firat våra födelsedagar då vi båda blivit 30 år. Bifogar även en bild på våra tårtor eller kanske bara min då jag är osäker på bilden på min sambos tårta tagit vägen. Vi får se om jag hittar den.