fredag 25 juni 2010

Chaotic Quilt // Kaostäcke



I think this is a kind of "quilt" I made about a year ago or more. It is made of old clothes that weren't good enough to give to charity. So I took the good parts and sewed them on my old blanket I had when I was younger. A bit chaotic if you ask me, and so me.

Swe..Ett sorts lapptäcke? Ja det är ju lappar och det är ett täcke så det funkar. Jag sydde egentligen detta för lite över ett år sedan men har aldrig kommit mig för att fotografera det. Nu när jag börjat på ett nytt lapptäcke så tyckte jag det var dags att visa upp det gamla. Detta är gjort helt av gamla kläder. Kläder som jag annars skulle ha kastat på grund av något hål eller att det blivit nött på något ställe. Det dög inte att skänka till bistånd heller så jag tog de bra bitarna och sydde fast för hand på mitt barndomstäcke. Och vad skulle jag säga om resultatet själv? Enkelt. Lite kaos-igt, mycket jag.

fredag 18 juni 2010

Earings and a Bracelet



Bracelet.

onsdag 16 juni 2010

Black


onsdag 9 juni 2010

Easy but fun

I'm a bit bored and got a fever so I can't do so much right now. This is only a thing I have been working on outside today when i was sitting on the balcony with a coup of coffee. Glass marbles and silver coloured copper thread. Easy relaxing and quite entertaining.

Swe..Är lite uttråkad idag och på grund av feber så kan jag inte heller ta mig iväg och leva rövare som jag vill. Så det blev till att sitta på balkongen/altanen och pyssla lite med en kopp kaffe. Glaskulor och silverfärgad koppartråd. Det behövdes inte mer än så för att aktiveras lite och samtidigt ha ett avslappnat nöje.

måndag 7 juni 2010